BRAND
TECHNOLOGIE

Ervaar comfortabele, professionele huidverzorging in huis met functionele, sterk geconcentreerde cosmetica (gemaakt van uitstekende ingrediënten) en apparatuur die effectief, en eenvoudig zijn.

Met huidvriendelijke ingrediënten die de geïrriteerde huid verlichten creëren we een betere huid voor de toekomst.

Koreaanse Filosofie

HUBISLAB werkt volgens de koreaanse schoonheid filosofie, voorkomen is beter dan genezen. Waar de meeste mensen pas overgaan op een uitgebreide gezichtsroutine nadat de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden, beginnen de koreanen op vroege leeftijd. De koreaanse huidroutine is gebaseerd op dat je een huidprobleem moet aanpakken voordat ze ontstaan in plaats van ze te verbergen met make-up.

In deze zoektocht naar het behouden van een authentiek onberispelijke teint, doen Koreaanse vrouwen er alles aan om de beste en veiligste ingrediënten, de meest efficiënte toedieningssystemen en de meest effectieve laag technieken te vinden – soms met meer dan 12 producten

Niet testen op dieren

Niet testen op dieren

Een zero tolerance beleid

HUBISLAB voert, tijdens de ontwikkeling van een formule op geen enkel moment dierproeven uit en keurt deze ook niet goed. We gebruiken ingrediënten pas na tientallen jaren onderzoek, als blijkt dat deze veilig zijn voor de menselijke huid.

Veiligheid

Onze belofte om veilige producten te leveren

Bij HUBISLAB gebruiken we klinische onderbouwd onderzoek en wetenschap om veilige en effectieve producten te leveren die bijdragen aan een gezonde, mooie huid. Dit doen we met een diep respect voor de menselijke gezondheid en omgeving.

Effectiviteit

Getest voor optimale resultaten

Het duurt jaren om perfecte nieuwe producten samen te stellen. Voordat een nieuwe formule wordt vrijgegeven worden de producten van HUBISLAB uitgebreid getest en worden alle afgewerkte producten getest op patiënten in medische praktijken.

Progressief

Als een klein beetje van iets goed is, is meer niet altijd beter

Effectieve en consistente resultaten zijn onze prioriteit. Jouw HUBISLAB Certified Professional is opgeleid om de juiste behandeling voor jou te selecteren en zal een opbouwende behandeling uitvoeren om ervoor te zorgen dat jouw huid klaar is voor de volgende stap.

het creëren van een huidverzorgingsroutine die wereldwijd de standaard zet.

Voor Professionals

HUBISLAB Academy

Vanaf het moment dat je met HUBISLAB begint te werken zijn onze trainings teams bezig om jouw de nieuwe behandelingen, protocollen en de laatste trends te leren. Ze zullen altijd naast je staan om je te helpen groeien, zodat je nooit stopt met leren.

Uitstekende Marge

Onze uitgebreide range van innovatie professionele en retail producten hebben een goede prijs / kwaliteit verhouding met een meer dan uitstekende marge

Product voor ieder huidtype

HUBISLAB bestaat in de basis uit 6 verschillende productlijnen gemaakt voor de verschillende huidtypen, deze productlijnen zijn uit te breiden met 7 specialistische productlijnen afhankelijk van het doel.

Marketing ondersteuning

Ons marketing team staat continue in contact met salons om de zichtbaarheid te verbeteren.

Gepatenteerd technologie

Concept Macromolecuul Intracellulair Transductie Technologie (MITT) is een innovatieve technologie ontwikkeld door biofarmaceutica om ingrediënten de huid dieper in te brengen. Deze innovatie wordt mogelijk gemaakt door het combineren van het macromolecuul transductie domein en een geneeskrachtige macromoleculaire substantie zoals bijvoorbeeld peptiden of eiwitten.