Hyaluronzuur

SOURCE

Van nature in het menselijk lichaam voorkomt

ZIT IN

 • Refreshing Cleansing Milk
 • Refreshing Cleansing Gel
 • Derma Regener K Solution
 • Derma Regener Cell Cream
 • Moisture Max Cleansing Foam
 • Moisture Max Aqua Mist
 • Active Control Moisturizer
 • Derma Max Brightening Serum
 • Premium Active Botol Ampoule
 • Hyaluron Complex 65% Ampoule
 • Natriumhyaluronaat vervangt het natuurlijke gehalte hyaluronzuur van de huid, dat afneemt naarmate we ouder worden en vochtverlies kan veroorzaken bij blootstelling aan verschillende omgevingsfactoren.
 • Natriumhyaluronaat helpt bij het stabiel maken van een formule en zorgt voor een kleinere kans op oxidatie. Het verbetert ook het absorberend vermogen van de huid.
 • Natriumhyaluronaat helpt de huid te hydrateren, voor een gerevitaliseerde en jonge huid.
 • Natriumhyaluronaat is zacht en kan op de meeste huidtypen gebruikt worden, inclusief acné-gevoelige huid.
 • Natriumhyaluronaat maakt rimpels gladder en verbetert de structuur van de huid.

WHAT IT DOES

In een cosmetische formule helpt natriumhyaluronaat het eindproduct stabieler te maken waardoor de kans op oxidatie verkleind wordt. Cleansers en moisturizers met deze hydraterende stof zullen geen vette laag op de huid achterlaten. Dit doet natriumhyaluronaat voor de huid:

 • Het trekt snel en diep de huid in om daar vocht vast te houden, voor meer stevigheid en soepelheid en uiteindelijk een gerevitaliseerd uiterlijk.
 • Het verwijdert losse schilfers van een droge huid.
 • Het verlicht jeuk als gevolg van uitdroging en een geïrriteerde huid.
 • Vermindert de zichtbaarheid van rimpels en de algemene structuur van de huid.
 • Verbetert het absorberend vermogen en de voordelen van andere voedende ingrediënten in een formule.
 • Het is zacht genoeg om gebruikt te worden op de meeste huidtypen, inclusief de acné-gevoelige huid.
 • Vervangt het natuurlijke hyaluronzuur gehalte van de huid, dat afneemt met de leeftijd, bij blootstelling aan UV-straling en verschillende andere omgevingsfactoren die leiden tot geleidelijk vochtverlies.
 • Bevordert het uiterlijk door de huid er voller uit te laten zien. Hierdoor worden fijne lijntjes ook verminderd.

QUESTIONS

Wat doet natriumhyaluronaat voor de huid?

Terwijl hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht alleen het huidoppervlak hydrateert gaat natriumhyaluronaat (door zijn lage moleculaire gewicht) dieper de huid in waar het zorgt voor vermindering van fijne lijntjes en een gladdere huid. Cosmetica verrijkt met natriumhyaluronaat helpen het vochtniveau van de huid aan te vullen waardoor de huid er jonger uitziet. De eigenschap om water vast te kunnen houden, vooral de natuurlijke capaciteit om 1000 keer het eigen gewicht aan water vast te kunnen houden, zorgt ervoor dat het uitstekend hydrateert en maakt het een populair ingrediënt in de cosmetische industrie. Het wordt heel vele gebruikt in verjongende huidverzorgingsproducten die rimpels verminderen. Het zit ook in face wash, oogcrème, moisturizers en huid herstellende crèmes.

IS NATRIUMHYALURONAAT HETZELFDE ALS HYALURONZUUR?

Hyaluronzuur is een polysacharide die van nature in het menselijk lichaam voorkomt, de collageenproductie stimuleert en helpt om de huid soepel te houden. Deze natuurlijke molecuul zit specifiek in het haar, de ogen, zenuwen en in de smerende vloeibare substantie tussen de gewrichten en weefsels. In de huid werkt hyaluronzuur om de gebieden tussen collageen en elastine te bezetten en om de natuurlijke soepelheid van de huid te vernieuwen en te verbeteren voor een gezond uiterlijk en een gezonde structuur. Een jonge huid is rijk aan hyaluronzuur. Naarmate we ouder worden wordt het gehalte hyaluronzuur lager.
Natriumhyaluronaat is een natuurlijke, in water oplosbare, vorm van hyaluronzuur. Het werkt op dezelfde manier en bevordert ook het absorberend vermogen en de stabiliteit van de huid. De toegevoegde winst bij het gebruik van natriumhyaluronaat is dat het makkelijker in de huid dringt dan hyaluronzuur. Dit betekent niet dat het één beter is dan het andere, het betekent dat producten die beide ingrediënten bevatten nóg voordeliger zijn voor de huid. De aantrekkingskracht van hyaluronzuur, en bij uitbreiding natriumhyaluronaat, wordt vergroot door het feit dat het van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Dit suggereert dat het niet giftig of schadelijk voor de huid is.
NDA’s natriumhyaluronaat is een natuurlijk wit poeder dat aan verschillende cosmetische formules wordt toegevoegd om de huid er jonger uit te laten zien. Natriumhyaluronaat is te vinden in verschillende molecuulgroottes en -gewichten, die elk een ander voordeel voor de huid hebben. Hoe kleiner de moleculen, hoe dieper het doordringt in de huid en het vocht bij kan vullen voor een stevigere, vollere huid. Het lage molecuulgewicht van NDA’s natriumhyaluronaat wordt bereikt door biofermentatie van niet-GMO plantaardige hulpbronnen.

BIJEWERKINGEN NATRIUMHYALURONAAT

Zoals met alle producten van New Directions Aromatics is natriumhyaluronaat ook alleen voor uitwendig gebruik. Het is noodzakelijk om een arts te raadplegen voordat je dit product voor therapeutische doeleinden gebruikt. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en vrouwen met een gevoelige huid kunnen natriumhyaluronaat beter niet zonder medisch advies van een arts gebruiken. Dit product moet altijd bewaard worden op een plek die niet toegankelijk is voor kinderen, vooral voor kinderen jonger dan 7 jaar.
Het is verstandig om een huidtest te doen voordat natriumhyaluronaat gebruikt gaat worden. Dit kan gedaan worden door 0,5 theelepel natriumhyaluronaat op te lossen in 15 ml water en een kleine hoeveelheid van dit mengsel aan te brengen op een deel van de huid dat niet gevoelig is. De grondstof natriumhyaluronaat mag nooit gebruikt worden in de neus, in de oren en andere gevoelige delen van de huid. Bij een allergische reactie meteen stoppen met het gebruik en een arts, apotheker of allergoloog raadplegen voor passende maatregelen. Om bijwerkingen te voorkomen is het verstandig voor gebruik een arts te raadplegen.