Papaya
Enzym

SOURCE

Papaya-vrucht

ZIT IN

  • Papaya Enzyme Peeling Wash

Papaya Enzym, ook bekend als Papaïne, is een fruitenzym da4t wordt gewonnen uit de Papaya-vrucht. Het heeft zacht exfoliërende eigenschappen waardoor jouw huid er gladder, helderder en stralender uitziet.
Papaya Fruit Enzym is goed voor jouw huid omdat het veel nuttige exfoliërende, verhelderende en voedende voordelen heeft. Dit enzym is een krachtig element in een aantal huidverzorgingsproducten. Papaya Enzym exfolieert de huid, maakt de huid helderder en voedt de huid met veel nuttige vitaminen en mineralen. Het helpt mee om jouw huid er helderder en levendiger uit te laten zien.

WHAT IT DOES

Exfolieert de huid

Huidverzorgingsproducten gebruiken Papaya Fruit Enzym als ingrediënt om op een zachte manier de droge huid en dode huidcellen te verwijderen, zonder schuurmiddelen te gebruiken. Dit milde enzym werkt goed om dode huidcellen op te lossen en de gladdere huid eronder te onthullen.

Verheldert de tint

Omdat Papaya Fruit Enzym exfoliërend werkt maakt het de tint van de huid helderder. Doffe huid lijkt gerevitaliseerd, verfrist en meer stralend omdat de droge huid en de dode huidcellen verwijderd worden met behulp van dit enzym.

Voedt de huid met vitaminen en mineralen

Papaya Fruit Enzym bevat veel voedende vitaminen en mineralen. Het bevat vitamine C en daarnaast ook vitamine B9, A en B5. Het bevat ook magnesium, koper en kalium. Dit zijn belangrijke mineralen voor een gezonde huid.

QUESTIONS

Op welke manier helpt Papaya Fruit Enzym jouw huid?

Papaya Enzym is een nuttig ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten. Het heel veel nuttige eigenschappen vanwege de unieke eigenschappen van Papaya Fruit. Het heeft ook exfoliërende, verhelderende en voedende ingrediënten die erg voordelig zijn voor de huid.

Welke huidverzorgingsproducten bevatten Papaya Fruit Enzym?

Papaya Fruit Enzym wordt als exfoliërend en verhelderend ingrediënt gebruikt in peelings, maskers, cleansers en scrubs.

LAATSTE GEDACHTEN

Papaya Fruit Enzym is een heel effectief ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten die worden gebruikt om de huid te scrubben, de textuur van de huid helderder te maken en te voeden met vitaminen en mineralen.