Rosa
Centifolia

SOURCE

Rosa Centifolia

ZIT IN

  • Hyaluron Complex 65% Ampoule

Ken je die prachtige koolrozen uit Marokko, Nederland en Frankrijk? Ze zijn meer dan alleen een traktatie voor het ook: Rosa Centifolia-extract wordt afgeleid van deze hybride plantaardige ingrediënten en wordt gebruikt in geuren, cosmetica en verschillende zintuigelijke formules. Rosa Centifolia-extract is een huidverzorgende stof met samentrekkende en antioxiderende eigenschappen. Daarnaast bevat het vitaminen die verschillende huidproblemen verhelpen.

WHAT IT DOES

Rosa Centifolia-extract is een geweldig ingrediënt voor een droge of geïrriteerde huid. Het bevat vitamine C die vrije radicalen tegengaat en de celvernieuwing stimuleert waardoor de huid sneller heelt. Het helpt ook ontstekingen en roodheid te verminderen waardoor het een ideale stof is voor mensen die irritatie door de zon willen verminderen, controle willen krijgen over acné en andere irriterende huidcondities willen verminderen.

Het gaat droogheid, brandplekken door de zon en acné tegen

Een gehydrateerde huid is de sleutel van een gezonde barrière. Rosa Centifolia-extract hydrateert de huid en helpt daarbij mee aan het herstel van acné, zonnebrand en huidziekten zoals psoriasis en atopische dermatitis. Dit wordt ondersteund door het hoge gehalte aan antioxidanten. Deze gaan dofheid tegen en dragen bij aan herstel van de huid terwijl verdere schade door stress vanuit de omgeving wordt voorkomen. Zelfs de vette huid kan baat hebben bij dit ingrediënt, het vermogen om te hydrateren kan de vochtbalans in het lichaam verbeteren en de overproductie van talg verminderen.

Rosa Centifolia-extract is een botanische krachtpatser: als je op zoek bent naar die natuurlijke gezonde gloed, dan is dit ingrediënt een geweldig idee voor jouw dagelijkse huidverzorgingsritueel!